Собственикът на частната военна компания Вагнер Евгений Пригожин изпрати кървав чук на

...
Собственикът на частната военна компания Вагнер Евгений Пригожин изпрати кървав чук на
Коментари Харесай

Пригожин изпрати кървав чук на Европейския парламент

Собственикът на частната военна компания  " Вагнер " Евгений Пригожин изпрати " кървясъл " чук на Европейския парламент. Така предприемачът отговори на новината за вероятното признание на военната му компания за терористична организация.

Адвокат на Пригожин донесъл калъф за цигулка на среща с съветски военни блогъри, като вътре в него имало чук със следи от подправена кръв. Според пресслужбата на компанията на Пригожин " Конкорд ", " осведомителният куфар за изпращане в Европейския парламент "  е бил предаден на представител на канала в " Телеграм " CYBER FRONT Z.

????Evgeniy Prigozhin sent a hammer with the Wagner logotype on it and blood stains on it.

Russia is a medieval land
— KyivPost (@KyivPost)

Именно с чук беше погубен някогашният затворник Евгений Нужин. Той беше вербуван от ЧВК за присъединяване във войната в Украйна и се съобщи, след което се върна назад в Русия. За наставление главата на Нужин бе брутално премазана с чук, като видео от изтезанието се появи в канал на  " Телеграм ", обвързван с " Вагнер ".

Първоначално Пригожин приветства дейностите на своите бойци. По-късно изрази отвращение от изтезанието и от подозренията, че групата му може да има нещо общо с убийството.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР